O KONCERTU

OK Band :: 28. decembar Sava Centar!

28. decembar Sava Centar

Velikim beogradskim koncertom u Centru „Sava“ 28. decembra, legendarni OK bend proslaviće 20 godina od izlaska prvog albuma. Kreativnu moć popularni bend pokazao je i upravo objavljenim albumom „Tako ptivlačiš“, a pesamom „Blokiraj mu broj“ započeli su i kampanju najave pomenutog spektakla u Centru „Sava“.

Zvanično osnovan 1997. godine, OK bend je upravo u Beogradu zabeležio svoj prvi nastup, dok se u njihovoj biografiji velikim slovima beleži 5. Jun 2003. godine kada je održan, sada već legendarni koncert na Tašmajdanu, a kada je srpska prestonica pokošena kvalitetnim zvukom pomenutog benda.

OK Band

28. decembar Sava Centar
“OK Band”
Od početka, predvođen sjajnim Goranom Gluhakovićem, frontmenom dobrih dečaka, OK bend je do danas objavio šest albuma a u kolektivnu svest na ovim prostorima urezali su se hitovima kakvi su "Ferari crveni”, “Oko mene lete svi”, “A u međuvremenu”,” Moja rano” i mnogi drugi.
Kao zanimljivost, koja je vezana za momke koji će nam se u decembru predstaviti koncertom, koji nosi simboličan naziv “A u međuvremenu”, jeste činjenica da su upravo oni jedni od retkih koji se mogu pohvaliti standardnom postavom, koja se nije menjala protekle dve decenije, pa ćemo na sceni Sava Centra videti i sledeće članove benda: Goran Gluhakovic – vokal; Bratislav Petkovic – klavijature; Zvonko Markovic – bubanj; Dejan Jovanovic – gitara.
Pozivamo vas da 28. decembra prisustvujete magičnoj večeri. Ulaznice za koncert OK benda u Beogradu u prodaji su od danas na blagajni Sava Centra i ostalim prodajnim mestima Ticket.rs.
20:00 28. decembar Sava Centar

AKREDITACIJE

Novinarske akreditacije