O KONCERTU

LEXINGTON :: 8. mart Štark Arena!

8. mart | Štark Arena

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu, Lexington, održaće pred svojom publikom solistički koncert, 8. marta 2020. godine. U najvećoj areni na Balkanu, Lexington će publici prirediti spektakl u kojem će svi uživati.

"Dragi naši, pozivamo vas da 8. marta 2020. godine, u Štark Areni, zajedno proslavimo 15 godina naše karijere i da uz vašu pomoć veče ispunimo magijom, pevajući pesme koje najviše volite!", izjavili su članovi Lexington benda. Lexington želi da se zahvali svojoj publici za svu pruženu podršku i ljubav. Bend će omogućiti povoljnije karte u pretprodaji, kako bi svako od vas mogao da prisustvuje čarobnoj večeri koju smo vam pripremili! Budite brzi jer je broj karata u pretprodaji ograničen. Karte možete kupiti online na sajtu tickets.rs

LEXINGTON

8. mart Štark Arena
“LEXINGTON”
Nakon i više nego uspešnog albuma prvenca koji je izdat 2010. godine, Lexington bend je postao jedan od najpopularnijih i najuspešnijih pop bendova današnjice. Napornim radom i originalnim zvukom osvojili su publiku, a nakon toga su usledile mnoge nagrade kao i koncert koji su za 20.000 obožavalaca održali na krovu tržnog centra u Beogradu.
Uspeh benda ne zaostaje ni na društvenim mrežama, kao ni na najpopularnijoj muzičkoj platofrmi YouTube! Pored više stotina hiljada pratilaca na društvenim mrežama, YouTube kanal Lexington benda ima skoro 100.000 subskrajbera. Njihovi spotovi broje milionske preglede, a podrška publike im je dala u vetar u leđa da 2017. godine naprave još jedan spektakl – koncert na Tašmajdanu.
Ako ste bili na koncertima i nastupima Lexington benda, znate zašto su i dalje jedan od najuspešnijih bendova, a ukoliko niste bili – koncert u Štark Areni je prava prilika da spoznate magiju njihovog živog performansa i neprevaziđene energije.
20:00 8. mart Štark Arena

AKREDITACIJE

Novinarske akreditacije