O KONCERTU

NOVOGODIŠNJI i BOEMSKI :: Vlado Georgiev - 20. i 21. decembar 2019. Sava Centar!

20. i 21. decembar 2019. Sava Centar

Nakon sjajnih koncerata, sada vec tradicionalno, Vlado Georgiev će 20. i 21. decembra opet obradovati svoju publiku u dvorani Sava Centra. Vlado će kao i uvek učiniti da budete deo nesvakidašnje večeri, da uživate u pesmama, da se prepustite emociji, i da vas pre svega podseti na koji način treba da se ophodimo jedni prema drugima, u duhu parole “Izvolite dame i gospodo”

20. i 21. decembra Vas očekuju koncerti za pamćenje i koncerti gde ćete biti u prilici da čujete legendarne hitove. Senzualno, emotivno i graciozno, baš kao i tango u kojem je publika uživala na koncertima u decembru prošle godine, ne propustite priliku da budete deo nezaboravne večeri sa vašom dragom osobom. DAME I GOSPODO, svi ste pozvani!

Vlado Georgiev

20. i 21. decembar 2019. Sava Centar
"Vlado Georgiev"
Vlado Georgiev je jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača i autora. Već sa debi albumom "Navika" postigao je veliki uspeh, kada se posebno izdvojila pesma "Zbogom, ljubavi". Neki od njegovih najvećih hitova su "Anđele", "Bolesni od ljubavi", "Lagala si me", "Ako ikad ostarim", "Hej ti","Ne brže od života (duet sa MC Niggorom)", "Nisam ljubomoran", "Šta bi prijatelji moji", "Živim da te nađem".. .
Svoju bogatu karijeru obeležio je učešćem na festivalima širom zemlje, kao i nizom nagrada koji su te nastupe pratili. Njegov debi album “Navika” je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlji.
Svima je poznato, da posebnu vrstu emocije, posebno kod ženskog dela publike jedino u Srbiji može da izazove Vlado Georgiev! DAME I GOSPODO, budite deo Boemskih večeri i uživajte u koncertima koji će vam ostati zauvek u sećanju!
20:00 20. i 21. decembar Sava Centar

AKREDITACIJE

Novinarske akreditacije