O KONCERTU

Željko Samardžić :: 23. decembar Sava Centar!

23. decembar Sava Centar

Željko Samardžić je rođeni Mostarac, i kako mu je njegov prijatelj Armin Sahović, kompozitor iz Sarajeva, jednom rekao „umostario je dušu“. Ali je ta ista duša svoju sreću i životno opredeljenje našla u njemu voljenom Beogradu. Zato i priprema koncert povodom 25 godina karijere upravo u našem glavnom gradu, gde već četvrt veka živi i stvara, u dvorani gde je održao prve velike solističke koncerte.

Na koncert nemojte doći ako niste ljubitelj ljubavnih pesama. Jer samo mu ime kaže, to će biti „25 godina ljubavi iz Beograda“. I da, pevaće „Sipajte mi još jedan viski“ za one koji tuguju u kafani, „Ja kunem se u ljubav“ za večite romantike i „Bezobrazno zelene“ za one koji svoju ljubavnu priču tek počinju… Posle 19 albuma i nebrojeno mnogo hitova sviraće se njegove najlepše pesme, ali u drugačijem aranžmanu i sa preko 50 muzičara na sceni. U organizaciji Centra beogradskih festivala, Željko će, posle čak 6 godina, održati solistički koncert 23. decembra u Sava centru. Karte su u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticket servisa.

Željko Samardžić

23. decembar Sava Centar
“Željko Samardžić”
Za Željka Samardžića kažu da je velikim hitovima i jedinstvenim glasom, stvorio svoj žanr i pravac u muzici. Prepoznatljiv zvuk i emotivni tekstovi njegova su lična karta, a prepune koncertne hale i arene, pokazale su da slušaoci umeju da cene kvalitet. Nakon 25 godina karijere, 19 snimljenih albuma, bezbroj singlova i koncerata, Željko Samardžić će publici 23. decembra prirediti nezaboravno veče. Uprkos šestogodišnjoj koncertnoj pauzi, Željko će sa publikom otpevati svoje najveće hitove i učiniti da se pesme pevaju sa posebnom emocijom, još dugi niz godina.
Nakon 25 godina karijere, 19 snimljenih albuma, bezbroj singlova i koncerata, Željko Samardžić će publici 23. decembra prirediti nezaboravno veče. Uprkos šestogodišnjoj koncertnoj pauzi, Željko će sa publikom otpevati svoje najveće hitove i učiniti da se pesme pevaju sa posebnom emocijom, još dugi niz godina.
Pozivamo vas da 23. decembra prisustvujete magičnoj večeri, jer ukoliko do sada niste bili na koncertu Željka Samardžića, sada je pravi momenat da obezbedite sebi kartu i budete svedok proslavljanja 25 godina karijere jednog od najboljih glasova na Balkanu.
20:00 23. decembar Sava Centar

AKREDITACIJE

Novinarske akreditacije